nechci, aby byl tenhle prispevek povazovan za rejpavy ci z podobneho druhu, ale zajimalo by me, kde prave texy je a jestli se uz pripravuje na finalni release a pod. Dva tydny se tu nic neudalo a ja jsem hodne zvedavy clovek :)
Ale abych se jen nevymlouval, napíši sem konkrétní pracovní plán:
<BR>
po dokončení těchto změn vytvořím anglickou verzi stránek
Věc se má tak, že souběžně dokončuji ještě jednu novinku, bude šířená pod GPL. Ta novinka bude volitelně propojitelná i s Texy, proto s některými úpravami zatím váhám.
Taky se nechci dotěrně ptát :) ale přesto. Na kdy přibližně novou verzi plánujete? Nejde mi o to, aby byla brzy nebo něco podobného, ale v mém případě by byl docela pech, kdybych uvedl novou řadu CMS systému a den na to bych musel uvolňovat první aktualizační verzi s novým Texy… takže budu velmi vděčen, když se dozvím zda-li to bude tento měsíc/podzim/rok apod :) Vřelé a díky a mnoho sil do vývoje :)
Ja bych docela uvital, detoxy, ale hodne. Pouzivam texy hned pri ukladani a pri dalsi edtaci to dela psi kusy.
To detoxy by se opravdu hodilo, a co ho dat za nejaky poplatek? Ja ho beru vsema ctyrma.
error414: detoxy neni potreba, ne? ja si treba do db ukladam sloupce text_html + text_texy … ;)
JJ, diky jsem to tak vyresil. Ze zacatku me to nenapadlo.
Reklama: Školení PHP | Magento