Stránky: 1
Téma zavřeno
LucidCMS používá své nativní značky, které mu umožňují vkládat dynamicky do šablon a stránek různý obsah, proměnné, obrázky, kusy externího kódu atp. Vypadají takto:
<lucidFunction:foo>foo</lucidFunction>
<lucidTag:foo/>
Problém je v tom, že se jich Texy! zmocní a už nenechá Lucida, aby je správně transformoval. Texy! je prostě zobrazí, jako by se jednalo o obyčejný text.
Bylo by tedy fajn, kdyby je Texy! nechal na pokoji.
Editoval david_spinar (11. 5. 2005 0:49)
Myslím, že pomůže vypnutí Texy Nejsem si ale jist, zkoušel jsem to už dávno
pomůže, ale tohle by mělo fungovat i bez vypnutí. Podívám se na to
Otevřel jsem k tomuto tématu diskuzi a podle ohlasů nejde o XML validní zápis, proto je chování Texy v pořádku. Zapracuji tedy na pluginu, aby toto podporoval.
Nechci nijak prudit, ale jen se ptám, kdy by to asi tak mělo být hotové. Čekám na to s jedním svým projektem, a tak bych potřeboval vědět, jestli ještě mám čekat, nebo použít jiný značkovací systém. Díky moc!
předpokládám tak do pondělí. A můžeš se pak s projektem pochlubit?
upgradnul jsem plugin, můžete to vyzkoušet
Dobrý den, problém s funkcemi v lucidcms neni uplne vyresen.
znacku <lucidFunction:upCase>Pokus</lucidFunction> zobrazi pomoci texy jako Pokus</lucidFunction>, kdy se funkce neaplikuje
a dale je zaveden novejsi format pluginu, ktery se lisi rozdelenim na dva soubory. Plati od verze 1.1.1 . V pripade zajmu muzu upravenou verzi zaslat.
Editoval jurkapavel (30. 6. 2005 0:01)
Přeji pěkný den. Lucid nám spěje do další verze (bandicoot), tak bych se rád zeptal, jak to vypadá s tím pluginem pro Texy? Už je to opravené (viz můj původní bug report)?
Téma zavřeno
Stránky: 1
Reklama: Školení PHP | Magento